Trenger du hjelp til søknad om bruksendring?

Om dere får problemer underveis og trenger hjelp til søknad om bruksendring, kan dere enkelt overlate det som gjenstår til en hjelpsom ansvarlig søker her hos bruksendring.no. Så lenge dere følger bruksendring.no sitt system, er det veldig enkelt for oss å vite hva som har blitt gjort, og hva som gjenstår.

Hvis dere bare klarer halvparten av søknadsarbeidet alene, da har dere allerede spart halvparten av alle utgiftene til ansvarlig søker 🙂

Gjør så godt dere kan, og føl deg trygg på at du har noen til å hjelpe deg om du skulle møte på komplikasjoner underveis!

Skriv gjerne til post@bruksendring.no eller via vår kontaktside, så tar vi kontakt så snart vi har mulighet.

2 kommentarer til «Trenger du hjelp til søknad om bruksendring?»

 1. Hei
  Trenger hjelp til å søke om å lage utleiedel med egen inngang i eneboligen vår. Ønsker hjelp til søknaden.

  1. Hei Saira, takk for at du tar kontakt. Hvis dere ønsker at vi skal sende dere et uforpliktende tilbud og forslag til prosjektavtale, kan du gjerne sende informasjon om prosjektet og husadresse til post@bruksendring.no

   Hvis dere har dokumenter, planer, skisser, reguleringsbestemmelser eller lignende, så kan dere gjerne også vedlegge dette for et bedre og mer detaljert svar på hvordan vi kan best hjelpe dere med å få utleiedelen godkjent.

   Vennlig hilsen,
   Jens Laland, Arkitekt for bruksendring.no

Det er stengt for kommentarer.