Tilrettelegge for Hybel

Bruksendring.no Tilrettelegge for HybelTakk for ditt besøk til bruksendring.no! Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å finne frem til all informasjon som er viktig for å kunne søke om bruksendring av husets tilleggsareal til hybel for utleie, og vise deg steg for steg hvordan du kommer deg igjennom hele søknadsprosessen. Istedenfor å måtte lete igjennom flere internettsider for å finne akkurat den informasjonen som er relevant for deg, ønsker vi å samle alt på én side spesialisert på nettopp bruksendring til hybel for utleie.

Utarbeidelse av alle veilederne tar riktignok mye tid, og dessverre er siden for bruksendring til hybel fortsatt under utarbeidelse. Heldigvis har vi en generell veileder for bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel som har kommet litt lengre, og denne omfatter de samme stegene og reglene som for bruksendring til hybel. Den eneste forskjellen er at veilederen ikke differensierer mellom bruksendring til eget oppholdsrom, eller oppholdsrom til utleie, men for selve søknaden opp mot kommunen gjelder nøyaktig den samme prosessen og de samme reglene.

Hvis du ønsker å holde kontakten med oss for å få vite når veilederen for bruksendring og tilrettelegging til hybel blir ferdigstilt, kan du gjerne registrere eposten i skjema nedenfor, så sender vi deg en epost så snart vi fullfører arbeidet med en ny veileder.

Hvis du har spørsmål, eller ønsker hjelp til en søknad om bruksendring kan dere skrive en epost til post@bruksendring.no eller ta kontakt med oss via kontaktsiden her.