Hytte til Fulltidsbolig

Bruksendring.no Hytte til FulltidsboligTakk for ditt besøk til bruksendring.no! Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å finne frem til all informasjon som er viktig for å kunne søke om bruksendring fra hytte til fulltidsbolig, og vise deg steg for steg hvordan du kommer deg igjennom hele søknadsprosessen. Istedenfor å måtte lete igjennom flere internettsider for å finne akkurat den informasjonen som er relevant for deg, ønsker vi å samle alt på én side spesialisert på nettopp bruksendring fra hytte til fulltidsbolig.

Utarbeidelse av alle veilederne tar riktignok mye tid, og dessverre er siden for bruksendring fra hytte til fulltidsbolig fortsatt under utarbeidelse. Hvis du ønsker å holde kontakten med oss for å få vite når veilederen for bruksendring blir ferdigstilt, kan du gjerne registrere eposten i skjema nedenfor, så sender vi deg en epost så snart vi fullfører arbeidet med en ny veileder.

Hvis du har spørsmål, eller ønsker hjelp til en søknad om bruksendring kan dere skrive en epost til post@bruksendring.no eller ta kontakt med oss via kontaktsiden her.