Om Oss

Om oss - bruksendring.noDenne nettsiden ble startet som en veileder for de stadig flere huseierne som ønsker å søke om bruksendring av tilleggsdel til hoveddel, hytte, utleiedel eller familiebarnehage.

Ideen er å dele informasjonen på en slik måte at både dere som skal søke, og oss som profesjonelle sparer både tid og ressurser. Vi tror at alle er bedre tjent når informasjonen er åpen og tilgjengelig for alle, og vår intensjon er at alle som ønsker å søke vil kunne føle seg sikre på at de har den informasjonen de trenger og får riktig hjelp som passer til sine behov.

Som ansvarlige søkere jobber vi til daglig med et mangfoldig og komplisert regelverk i stadig endring, og vi forstår godt problemene og frustrasjonen som førstegangssøkere opplever med å finne frem i alle de reglene som finnes. Vi var selv der når vi begynte å jobbe med byggesøknader, og det har tatt oss lang tid for å bli komfortabel med prosessen slik som den er.

Enten du ønsker å gjøre alt selv, deler av arbeidet selv, eller overlate alt til dyktige og effektive arkitekter, tekniske tegnere og ansvarlige søkere, håper vi at denne nettsiden og våre medarbeidere vil kunne hjelpe deg godt, helt frem til søknaden din er godkjent hos kommunen. På denne nettsiden har du alt du trenger av informasjon og veiledning til å kunne søke om bruksendring. Og selv om det er mulig å finne mye av denne informasjonens spredt rundt på offentlige sider, er det ikke alltid lett å skille ut akkurat det som er aktuelt for deg og din situasjon. Derfor har vi på bruksending.no laget en nettside som inneholder akkurat det du trenger, og kun det! Her skal det ikke være noe forvirrende informasjon eller uendelige alternativer som uansett ikke er relevant for det du ønsker å gjøre.

Vi ønsker å takke deg for besøket til nettsiden vår bruksending.no, og håper du tar kontakt om det er noe vi kan gjøre for å hjelpe!